فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ارشد ( فوق لیسانس ) یا دکتری حرفه ای که مشمول محرومیت ثبت نام آزمون دکتری نیستند و همچنین دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای که تا تاریخ 31 شهریور 1400 فارغ التحصیل می شوند ، می توانند در این آزمون ثبت نام کنند .
داوطلبانی که معدل کارشناسی ارشد آنان کمتر از 14 می باشد ، حق ثبت نام و شرکت در آزمون دکتری 1400 را ندارند.
دانشجویان در حال تحصیل در دوره دکتری غیر روزانه در صورت تمایل به ثبت نام و شرکت در آزمون دکتری 1400 ، می توانند بدون انصراف از تحصیل در این آزمون شرکت کنند .
دانشجویان دکتری روزانه ورودی 98 و قبل از آن در صورت داشتن سایر شرایط مندرج در دفترچه ثبت نام می بایست تا پایان مهلت تعیین شده برای ثبت نام ، از تحصیل انصراف قطعی دهند . در صورت عدم انصراف قطعی و قبولی در کنکور دکتری 1400 قبولی آنها لغو خواهد شد . دانشجویان دکتری روزانه ورودی سال 99 امکان شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۰ را ندارند .
پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه دکتری 99 ، مجاز به ثبت نام در کنکور دکتری 1400 نیستند.
هر داوطلب بر اساس عنوان مدرک تحصیلی پیشین خود حداکثر مجاز به ثبت نام در یک رشته امتحانی است .
خیر . آزمون دکتری هم چون سال گذشته به صورت یکپارچه و توسط سازمان سنجش برگزار شده و در واقع سایت ثبت نام دکتری 1400 با سایت ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد 1400 تفاوتی ندارد .
دانشجویانی که حداکثر تا تاریخ 30 بهمن 99 و یا 31 شهریور 1400 فارغ التحصیل می شوند ، در هنگام ثبت نام می بایست میانگین نمرات واحد های گذرانده شده خود را تا تاریخ 31 شهریور 99 درج کنند . این افراد در مرحله دریافت کارت ورود به جلسه آزمون فرصت خواهند داشت نسبت به ویرایش معدل خود اقدام نمایند.
بله ، داوطلبان دانشگاه آزاد و سراسری به طور همزمان امکان ثبت نام در دوره های با آزمون و بدون آزمون در مقاطع دکتری تخصصی را دارا هستند.
آخرین مهلت ثبت نام دکتری 1400، 9 آذرماه اعلام شده است.
هزینه ثبتنام در آزمون دکتری 1400؛ 150هزار تومان اعلام شده است. لازم است داوطلبان پس از ثبت نام، به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و با پرداخت هزینه به صورت آنلاین، نسبت به خرید کارت اعتباری ثبت نام دکتری 1400 اقدام کنند.
بله، تا پایان مهلت ثبت نام می توانید نسبت به اصلاح مشخصات ثبت نامی خود در سایت سازمان سنجش اقدام کنید.